Härliga gänget som utför hållbart smide i världsklass

Dessa skickliga och energifyllda smeder kämpar på för att leverera hållbart smide i världsklass till våra kunder! Det är spännande att få följa projekten varje dag och vara en del av smidets magiska värld. Med en bit metall, några verktyg och maskiner kan våra smeder göra nästan vad som helst. Det ser så enkelt ut när de trollar fram fantastiska smidesprodukter! Att de kan så mycket inom smide & glas, både byggnadssmide och inredningssmide, är verkligen en styrka. För tillsammans kan det göra det (för mig) omöjliga möjligt och de bangar inte för avancerade smidesjobb. Att dessutom se hur skoj de har tillsammans värmer i hjärtat! 

En spännande vecka

Ännu en spännande vecka tillsammans med gänget har börjat. Vad står på agendan? Ett entréparti, ståldörrar,  vikglaspartier, vinställ, balkar och smidesräcken är lite av vad som står på agendan just nu. Det är också dags för svetsarprövning då både kursdeltagares och anställdas svetskunskaper kommer sättas på prov. Samtidigt pågår beredningen av några nya större projekt som står i startgroparna. Det är fortsatt högt tryck med många spännande förfrågningar som ska besvaras. Vi smider planer för ökad tillväxt och tittar på hur vi ska kunna locka och utbilda fler skickliga smeder. Det finns så mycket kul att hugga tag i och dagarna är som alltid roliga och spännande!

**********************************************************

LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952

Vårt mål är att alltid leverera bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?

 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Tik-Tok

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på  08-684 118 00.

sv_SESwedish