Vi söker personal!

Ett högaktuellt område just nu är att rekrytera rätt kompetens. Vi är en växande koncern som fått en beställning på ett stort jobb som vi ska leverera under 2022. Därför söker vi ny personal. Dels behöver vi stärka upp projektledningen med både projektledare och projektingenjörer. Dels behöver vi fylla på med fler skickliga smeder och montörer. Vi söker också en kalkylingenjör som kommer att ha en viktig roll mellan försäljningen och produktionen. Dessutom söker vi en svetslärare för vår växande kursverksamhet.

Bra projekt till en nöjd kund

Vårt mål är att alltid leverera ett bra projekt till en nöjd kund! Det kräver team med en stark gemenskap och en kultur som präglas av engagemang, rätt kunskap och teamwork. Därför är det viktigt att vi hittar personer med både rätt kompetens och en bra attityd.

Smide & glas - projektledare sökes

Vem söker vi?

Att arbeta på Lundgrens innebär en stor variation av spännande projekt inom smide & glas. En bra attityd med både vilja och driv är viktigt för då brukar resten lösa sig. Vi söker personer som är självständiga med att driva sitt eget arbete framåt och som jobbar effektivt i team. Personer som tar sig an utmaningar med ett glatt humör.

Teamwork makes the dreamwork

Nyckeln till framgång är teamwork. Teamanda är dock inget som uppstår av sig själv. Att lära känna varandra och bygga relationer är en viktig del och därför satsar vi på gemenskap för att stärka teamen. Det är när vi-känslan stärks som vi fungerar bättre ihop och vi kan dra nytta av varandras styrkor, beteenden, kompetenser och erfarenheter. Teamet blir effektivare och har roligare ihop och det skapar bra förutsättningar för goda prestationer. Teamet blir då ett medel för att nå uppsatta mål och tillsammans blir vi oslagbara!

Det värmer i hjärtat att se hur kul vår personal har tillsammans. Att de tar hand om varandra, hjälps åt och skrattar tillsammans. Vi har personal som jobbat hos oss i många år och som ställer upp utan att tveka när det behövs. Nya medarbetare och kunder säger ofta att det råder en varm och härlig stämning. Hos oss är alla glada, snälla och hjälpsamma.

Att påverka sin egen lön

På Lundgrens får du arbeta i en rolig och händelserik miljö. Att du har möjligheten att påverka din egen lön är en självklarhet. Du kan tjäna mycket pengar då vi har en fast lön och ett resultatlönesystem utan tak. Här är det du själv som sätter ribban och är du villig att kämpa finns möjligheten att gå hur långt som helst. Hos oss får du lära dig att göra affärer på möjligheternas marknad. 

Intresserad?

Om du är intresserad av att jobba hos oss kan du läsa mer om våra lediga tjänster. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Om du inte hittar en tjänst som passar dig får du gärna skicka in en spontanansökan.

Känner du några som skulle passa ännu bättre?

Om du känner någon som skulle passa in får du gärna berätta det för dem och att vi söker personal.

**********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Vårt mål är att alltid leverera bra projekt till en nöjd kund!
Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  
Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok
Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på  08-684 118 00.

sv_SESwedish