Svetsar på Strandpromenaden

Våra skickliga smeder svetsar för fullt på Strandpromenaden. De har varma kläder på sig för att inte frysa för det är rätt kallt ute och speciellt vid vattnet. Killarna svetsar lock. Det är rör som de svetsar ihop med plattor.

De lägger stumsvetsar när de sammanfogar de två stål bitarna. Röret har förbehandlats genom avfasning innan.

Svetsprov

Fler smeder fick sätta sina kunskaper på prov för att kunna jobba i projektet. En tredje part certifieringsorgan kom för att övervaka och bedöma att kraven var uppfyllda i enlighet med aktuell standard. Svetsprovet blev godkänt och ett svetsarprövningsintyg utfärdades.

Hoppas på kyla

Det är ett svetsarbete som kommer att pågå några veckor till. Killarna hoppas att det kalla vädret håller i sig. För annars spricker isen och då blir det ännu kallare när vattnet tränger igenom isen och det blir dessutom svårare att jobba.

Svetsar utomhus

*********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Bra projekt till en nöjd kund!


Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  


Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok


Vill du ha hjälp? Hör gärna av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på  08-684 118 00.

sv_SESwedish