Svetsevent för arkitekter & konstruktörer

Det var en ära att få ordna ett svetsevent åt Fahlander Arkitekter och SD Project i vår smidesverkstad i Bromma. De ville testa på svetsning och få en större förståelse för vad de ritar. Deltagarna ville även se vilka maskiner vi har i smidesverkstad och hur de fungerar. 

Under svetseventet fick de 18 arkitekterna och konstruktörerna prova på svetsning. Vi hade riggat svetsstationer där deltagarna fick en kortare introduktion innan de fick prova på praktisk svetsning. De fick prova på TIG, MMA (pinnsvetsning) och MIG-svetsning. Deltagarna fick även göra ett ställ för pennor/bestick och försöka skriva sitt namn. Några var riktigt skickliga på att svetsa även om de aldrig svetsat tidigare. Andra blev sugna på att komma tillbaka och gå en svetskurs eller komma på vår metallslöjd.

Vill du boka ett svetsvevent?

Vi har både färdiga paket och skräddarsydda svetsevent för både privatpersoner och företag. Vi anpassar eventen efter dina önskemål. Även om du aldrig ens har haft en svets i din hand så kan du utan större problem foga samma två metallföremål. Du lär dig snabbt och när du väl har provat att svetsa vill du inte sluta. För många är ett svetsevent ett oförglömlig event. En rolig och givande aktivitet som stärker sammahållningen!

Ta kontakt med oss för att boka ditt nästa event. Vi hjälper dig att sätta ihop det bästa eventet för just dig eller ert företag. Vi har även ett brett kursutbud inom svetsning.

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och bra och snabb service.  Över 50 smeder står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Ring 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com 

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan följa också oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Här kan du se vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och säljer bak/pizzastål?

sv_SESwedish