Glad Påsk

Glad Påsk! Nu är det verkligen full fart i smidesverkstan i Bromma. Just nu tillverkar vi fler vinställ till Magnusson Fine Wine på Grevgatan, ett vindfång till Brasserie Astoria, galler, smidesräcken m.m. Några av våra montörer är i Hudiksvall och monterar 900 meter räcken medan andra monterar skyddsprodukter både i Göteborg och Skåne.

Det är en härlig känsla när det är fullt i planeringen och vi behöver fylla på styrkan med fler resurser både för inhyrning och anställning! Vi söker främst resande montörer, skickliga smeder och erfarna projektledare. Vill du ta  steget och prova något nytt? Då ska du söka för hos oss får du utmanande uppdrag, bra anställningsvillkor och möjlighet att utvecklas. Du sätter ribban själv hur långt du vill gå! En spännande utvecklingsresa tillsammans med skickliga och härliga kollegor väntar. I år siktar vi på att dubbla omsättningen, igen!

Att vara med och göra världen lite bättre

Tre dagar i veckan är deltagare från Misa i smidesverkstan för att bygga motorcykelambulanvagnar åt Eezer för minskad mödradödlighet i Afrika. Det är så roligt att se hur deltagarna utvecklas på flera plan. Målet är att de ska kunna tillverka vagnar på egen hand. Samtidigt pågår planeringen av nya uppföljningsresor till Afrika i höst. Denna gång kommer gänget först åka från Kenya genom Tanzania för att slutligen komma till Burundi. Partners, volontärer och medlemmar i Eezer föreningen är välkomna att följa med. Under uppföljningsresan kommer deltagarna besöka verksamheten vid Eezers verkstäder och kliniker. Vill du följa med eller veta mer? Intresseanmälan sker till: lars.klingsbo@gmail.com

Eezer är ett projekt som ligger oss varmt om hjärtat ❤️. Här får vi vara med och göra nytta på riktigt och bidra med det som vi är skickliga på. Jag lovar att det kommer bli en oförglömlig resa när du kommer få se med egna ögon vilken skillnad vagnarna gör. Eezer är ett fantastiskt projekt! 

Deltagare från Misa svetsar ihop en ambulansvagn

Välkommen Markus! 

Vi välkomnar också Markus som börjar hos oss som projektledare inom projekt åt Specialfastigheter. 

Lundgrens viktigaste uppdrag är att leverera ett bra projekt till en nöjd kund. Vi har riktat in oss på avancerade smidesjobb och levererar gärna helhetslösningar till våra kunder. Det kräver team med en stark gemenskap och en kultur som präglas av engagemang, intresse, tekniskt kunnande och samarbete. Vår ledstjärna är gemenskap och att växa genom teamwork. Våra olika ursprung, erfarenheter och kompetenser gör oss till ett starkare team. Vi är därför tacksamma för att Markus och alla andra härliga medarbetare har valt Lundgrens! 

Glad Påsk!

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och bra och snabb service.  Över 50 smeder står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Ring 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com 

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan följa också oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Här kan du se vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och säljer bak/pizzastål?

sv_SESwedish