Att fira nya rekord

Vi avslutar veckan med att fira nya rekord i Lundgrens 70-åriga historia. Nu har vi passerat halvåret och det har varit både spännande och händelserikt. Vår vision är att vi ska ha kul tillsammans när vi skapar smide & glas i världsklass! Vi strävar alltid efter att ha nöjda medarbetare och göra ett bra projekt till en nöjd kund. I år har vi som mål att nästintill dubbla vår omsättning (igen!!). För att vi ska nå våra mål står:

  • gemenskap
  • nöjda människor – kunder & medarbetare 
  • att skapa lösningar
  • kvalitet & hållbarhet

i fokus. Vi har skapat en ny organisation och delat in oss i nya team. Dessutom har vi delat ut ansvasområden till alla som jobbar hos oss. Vi har trots allt en verkstad som vi ska ta hand om tillsammans för en effektiv produktion i en trivsam och säker arbetsmiljö. Under året har vi kört en rad olika projekt som varierat i både storlek och karraktär. Allt eftersom har vi fyllt på styrkan med mer personal.

I fas med våra mål

Vi ligger i fas med våra mål och i augusti slog vi två historiska rekord. Dels månadens bästa fakturering ever! Dessutom passerade vi 100 mkr-strecket i omsättning! Det är rekord värda att firas tillsammans med de som har bidragit till vår framgång! Därför blev det tårta och bubbel! Att vi är målinriktade, kompetenta, bra på hitta lösningar, har en stark gemenskap, ett bra samarbete och nosar upp nya affärer konstaterade vi är några av nycklarna till vår framgång. Nu står vi inför en händelsrik höst och det är nu allt avgörs!

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 smeder som står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish