Nu monterar vi trappor till Bauhuaus i Bromma

Just nu monterar vi Welandtrappor till det nya Bauhausvaruhuset vid Bromma Blocks. Det nya Bauhausvaruhuset kommer att öppna under senhösten samtidigt som det gamla varuhuset stängs ner. Anders Byggare AB kontaktade oss i slutet av augusti och vi var snabbt på plats. Tre montörer är på plats och monterar fyra stycken utvändiga utrymningstrappor och en invändig trappa med betongsteg.

Behöver du också hjälp med smide och/eller glas? Då ska du kontakta oss. Vi levererar helhetslösningar och tar oss gärna an avancerade specialsmidesjobb.

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 smeder som står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish