Grabbarna på liftutbildning

Idag var ett gäng smeder på liftubildning. Det var nämligen dags att förnya deras liftkort. Målet med en liftubildning är att minimera antalet olyckor och tillbud i samband med liftar. När vi är ute på byggarbetsplatser för att montera smide och glasprodukter använder vi ofta liftar. Då är det viktigt att tänka på säkerheten och ha kunskap för att arbeta säkert. Liftutbildningen innehåller både teoretiska och praktiska kunskaper för säker liftanvändning. Tack Mälarlift för en bra liftutbildning!

Att ha rätt kunskap

Vi arbetar ständigt med att se till att våra smeder och montörer har rätt kunskap för att kunna utföra sitt arbete. Både utifrån Arbetsmiljöverkets krav på utbildningar och kunskap och projektspecifika krav. Många olyckor beror på dålig kunskap och slarv. Så därför är det av stor vikt att satsa på både kunskap och säkerhet för att minska skador.

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 smeder som står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish