Fantastikt jobb av Bröderna Eddings Smide!

Ett fantatsiskt jobb av Bröderna Eddings Smide är klart. I tisdags var det invigning av Jubileumsbron och den nya hissen på Nordiska museet. Det var på museets 150-årsdag som kulturminister Parisa Liljestrand invigde Jubileumsbron och den nya hissen. Bröderna Eddings var såklart på plats.

Jubileumsbron har vitmålade stålprofiler och utgörs avkedjelänkar, vertikala stag och en brobana. Den har fina detaljer och infästningar. Den nya hissen finns mellan Stora hallen och översta våningen och har många fina detaljer. Jubileumsbron och hissen är ritade av Fahlander Arkitekter. Många byggentreprenörer, hantverkare och specialister har varit med i byggandet varav Bröderna Eddings är en. De började jobba med smidet i december förra året och gänget har verkligen utfört ett fantastiskt jobb. Specialsmide på hög nivå och vi är mycket stolta över vårat systerbolag.

Bröderna Eddings Smide

Bröderna Eddings Smide utför smide i Stockholm sedan 1945. Det var Einar Edding som startade företaget. I början tillverkades grindar och räcken främst till villaägarna som fanns i området. Genom åren har de utökat sin verksamhet. Lundgrens Smide tog över Bröderna Eddings Smide 2017. Idag utför de de mesta inom smide och glas. Här kan du läsa mer om Bröderna Eddings Smide.

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 smeder som står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish