Happy Halloween

Happy Halloween må denna dag ge dig positiv spänning i ditt liv! Det är bäst att ställa fram stora godisskålen för att inte riskera att utsättas för ett bus!

Många av våra smeder är inne i smidesverkstaden idag och stämningen är på topp! De svetsar, kapar, slipar när dem tillverkar smidesprodukter. Just nu gör dem exklusiva smidesräcken i massor, ståltrappor, ramar, papperskorgar, metallglaspartier m.m. Utöver det tillverkar vi säkerhetsdörrar och andra skyddprodukter. Medan andra är ute och monterar ramper, förstärkningar, gallerdurkar, glasväggar och skyddsdörrar både i Stockholm och i andra delar av Sverige.

Slutspurten

Halloween inträffar sista dagen i oktober. Vi har två viktiga månader framför oss då allting kommer att avgöras. Vi ligger i fas med våra mål och är redo för slutspurten. Ny personal är på väg in och vi har bra kapacitet att ta in mer jobb. Behöver du hjälp med något? Då ska du kontakta oss så får du snabb hjälp. Vi levererar helhetslösningar inom smide och glas och tar oss gärna an avancerade jobb.

HAPPY HALLOWEEN!

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 smeder som står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish