Renovering av innergård

Här är killarna som hjälper till med att få till uppbyggnaden när en innergård på Frejgatan i stan ska helrenoveras. De svetsar och monterar stålbalkar och fotplåtar. Det är Lawab som vi har fått äran att hjälpa i detta projekt. Lawab är proffs på just renovering av innergårdar!

Om du behöver hjälp?

Behöver du hjälp inom smide och glas? Då ska du kontakta oss så har vi en smed snabbt på plats. Vi utför det mesta inom smide och glas och tar oss gärna an avancerade smidesjobb. Både tillverkning och montage. Vi utför även svetsjobb och reperatioinssmide. Luundgrens Smide levererar gärna helhetslösningar och bidrar gärna med tekniska lösningar. Du kan skicka din förfrågan till  anbud@smide.com eller ringa oss på 08-684 118 00 så lämnar vi ett kostnadsfritt förslag. Våra projektledare hjälper gärna till att hitta lösningar.

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av både tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 erfarna och skickliga smeder som står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish