Nöjda kunder på TIG-svetskurs

Nöjda kunder från torsdagens TIG-svetskurs: ”Jag tänkte bara säga att vi är jättenöjda med kursen, vi fick till oss mycket kunskap och övning igår. Marco var trevlig och lätt att ha och göra meed och verkade ha gedigen kunskap. 5 av 5 möjliga.

I torsdags ordnade vi en specialanpassad TIG-svetskurs i aluminium där deltagarna fick öva TIG-svetsning och hur de ska laga fotbollsmål på bästa sätt. Vår skickliga svetsare Marco var kursledare.

Har du specifika önskemål inom svetsning? Då ska du kontakta oss på 08-684 118 00 och beskriv dina behov så återkommer vi med ett förslag. Du kan även skicka din förfrågan till svetskurser@smide.com

Blackweek

Missa inte vårt unika blackweek erbjudande. Hela 40 % rabatt på svetskurser. Boka din kurs på svetskurser.se

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av både tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 erfarna och skickliga smeder som står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish