Lundgrens & Eddings årliga julfest

I fredags var det äntligen dags för Lundgrens & Eddings årliga julfest. En kväll med glögg, mingen och julbord med bästa gänget! Vi samlades på Josefinas i ett glittrande vinterparadeis på Kungliga Djurgården. Där serverades ett julbord med klassiker och goda specialiteter. Stämningen var på topp och glada skratt klingade i lokalen. Vilket härligt gäng vi har! Det glädjer mig att se hur kul alla har tillsammans.

Just gemenskap är ett av Lundgrens viktigaste mål. Det vi ofta värdesätter mest på en arbetsplats är just arbetskamrater, teamkänsla och gemensamma mål. När vi-känslan stärks fungerar vi bättre ihop. Både prestationen och engagemanget ökar. Vi ger mer, blir effektivare och har roligare och det skapar bra förutsättningar för goda prestationer! Därför blir jag väldigt glad att se den starka gemenskap som finns på Lundgrens! 

Tack, gänget för en härlig kväll!

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av både tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 erfarna och skickliga smeder som står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish