2023 Ett riktigt rekordår!

Vilket år vi lämnar bakom oss! Ett riktigt rekordår! Vi har nästintill dubblat omsättningen i år igen. Det är en helt magisk känsla att nå målet på 150 mkr i omsättning. Dessutom har vi lyckats utföra Lundgren Smides genom tiderna största projekt. Historiska rekord i Lundgrens 70-åriga historia som är värda att firas!

I takt med utvecklingen har vi fyllt på styrkan med ännu fler skickliga medarbetare. Arbetschefer, projektledare och även smeder. Vi är tacksamma över att just ni valt Lundgren Smide. Samtidigt är vi väldigt tacksamma och stolta över alla medarbetare som jobbat hos oss i många år och som alltid ställer upp. Det är ni som gjorde detta magiska år möjligt för utan er hade vi aldrig lyckats! ???? 

Under året har våra projekt varierat i både  storlek och karaktär. Vi har tillverkat och monterat skyddsprodukter, både celldörrar och säkerhetsdörrar, från norr till söder. Utöver det har vi levererat trappor, metallglaspartier och exklusiva smidesräcken, vinställ, skärmtak, spärrkiosker och mycket mer. Att vi har ett bra samarbete, en stark gemenskap, är målinriktade och att vi även gillar att prova nya vägar är något vi är stolta över. Dessa framgångsfaktor bidrar till att vi kan leverera bra projekt till en nöjd kund.

Nytt år – nya möjligheter

Nu tar vi steget in i 2024 med nya mål i sikte. Det kommer att bli ett år med full fart framåt som kommer att innebära utmaningar men också stora möjligheter. Men först ska vi fira våra framgångar under 2023 och fira in ett nytt spännande år. Stort tack till alla för ett magiskt rekordår!

Gott Nytt År ???? 

Månadens bild

Här är vinnarbidragen 2023 i tävlingen månadens bild. Några ögonblick som kommer att fastna kvar i minnet. Bilderna är tagna av medarbetare på Lundgren Smide. Månadens bild är en rolig tävling där våra medarbetare får lämna bidrag. Varje månad utser vi en vinnarbild. Allt från projektbilder inom smide, glas, inredningssmide och även servicesmide till bilder på vårat härliga gäng som jobbar hos oss. Ett tips på en rolig tävling!

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av både tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 erfarna och skickliga smeder som står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish