Kyligt på taket

Det är kyligt på taket när vi gör en ställning till en kylmaskin. Ett projekt där vi ska förlänga ett stativ till en kylmaskin. Smederna började med att fixa balkarna i vår verkstad. Sedan demonterade de den gamla generatorn innan montaget av balkarna drog igång. Det blev en del svetsning och borrning innan kylmaskinen moterades i det bitande vintervädret. Det är extra kyligt på taket där killarna gör jobbet. Då gäller det att ha varma kläder. Selen är såklart på 🙂

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av både tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 erfarna och skickliga smeder som står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish