Vinställ vägg åter i lager

Nu finns vinställ vägg 6 åter i lager. Så passa på att köp detta prisvärda och stilrena vinställ i vår webshop. Smart vinförvaring som även passar dig som vill visa upp dina favoritviner på ett stilrent sätt. Vinställ 6 flaskor är tillverkat i obehandlat stål. Det passar i de flesta miljör och är en fin inredningsdetalj. Du kan placera det i köket, baren eller vardagsrumet. Vinstället är enkelt att montera. Läs mer och beställ i vår webshop. I Lundgrens webshop hittar du fler inredningsdetaljer i stål samt matstål.

  • Vinställ vägg 6 flaskor
  • vinförvaring vägg
  • Vinställ vägg 6 flaskor

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av både tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 erfarna och skickliga smeder som står till din tjänst! 

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du dessutom kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish