Slutspurt i Lundgrens hållbarhetstävling

Vem gör mest för miljön på Lundgrens? Det är en tuff slutspurt i Lundgrens hållbarhetstävling och nu avgörs det det vem som gör mest för miljön på Lundgrens. 

Att minska den negativa miljöpåverkan är viktigt för oss. För att öka både engagemang och aktivitet för hållbarhet anordnade vi en hållbarhetstävling. Både små och stora insatser gör skillnad för miljön. Därför valde vi tillsammans ut några gynnsamma insatser för miljön som vi skulle mäta under en månads tid. Insatser som går i linje med våra miljömål som sammanfattningsvis är:

  • minskad elförbrukningen
  • klimatsmarta transporter & leveranser
  • säker användning och förvaring av kemikalier
  • minska och sortera avfall
  • göra klimatsmarta inköp 
  • använda varor och metoder som har så låg miljöpåverkan som möjligt.

Under en månad har vi utmanat varandra. Vi har bland annat stängt av maskiner efter användning, samåkt, samkört leveranser, gjort leverantörsbedömning m.m. I april kommer vinnaren att utses och så klart få ett fint hållbart pris. Det ska bli spännande att se vem som blir vinnare i Lundgrens hållbarhetstävling och gör mest för miljön på Lundgrens! Och, det har varit ett nöje att se ett ökat engagemang för hållbarhet!

ISO 14001
Miljöcertifikat

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av både tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 erfarna och skickliga smeder som står till din tjänst! 

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du dessutom kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish