Avslutning MMA-svetsarprövningskurs

Idag avslutas vårens MMA-svetsarprövningskurs med ett praktiskt svetsprov. Inför svetsprovet har deltagarna kommit överens med kursledaren vilken typ av prov som de ska lägga. En ackrediterad svetskontrollant är på plats för att övervaka provläggningen. Kontrollanten bedömer om svetsarens uppfyller kraven i enlighet med aktuell standard. Vid godkänt resultat utfärdas ett personligt svetsarprövningsintyg. Samtliga deltagare blev godkända på dagens svetsprov. Mycket bra jobbat! Citat från en av deltagarna: ”Tackar så mycket för en mycket bra kurs och Jimmy gör ett jäkligt bra jobb! ” 

Vill du lära dig svetsa?

Då ska du kolla in vårt kursutbud på svetskurser.se. Nu finns höstens kurser öppna för anmälan. Om du eller ditt företag vill ordna ett svetsevent ska du kontakta oss på 08-68411800. Det är Lundgren Smides erfarna svetsare och smeder som är kursledare. Kurserna är praktiskt inriktade så det blir massor med svets. Att deltagarna får svetsa mycket är något som deltagarna uppskattar.

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten.  Vi utför smide och glas i både Stockholm och i hela landet. Lundgrens har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 smeder som står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish