Ändrade öppettider vid Sveriges nationaldag

På grund av Sveriges nationaldag har vi ändrade öppettider. Idag stänger vi klockan 13 och imorgon har vi stängt och firar Sveriges natioinaldag . På fredag den 7 juni ger vi vår personal extra ledigt. Vi är tillbaka som vanligt igen på måndag. då våra ordinarie öppettider är:

Måndag till torsdag klockan 06.30 – 15.45 och fredag klockan 06.30 – 14.15. Vi har kapacitet för mer jobb både i sommar och till hösten. Våra smeder kan kombinera både kunskap och erfarenhet på ett helt enastående sett. Vi tar oss gärna an avancerade smides- och glasjobb.

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten.  Vi utför smide och glas i både Stockholm och i hela landet. Lundgrens har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 smeder som står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish