Glad midsommar!

Glad midsommar! Nu ska vi resa midsommarstången, dansa till små grodorna, äta sill & potatis, dricka nubbe, köra femkamp, plocka sju sorters blommor och göra sådant som traditionen bjuder på. Så idag stänger vi verkstan klockan 13.15 för att fira midsommar.

Vi har öppet hela sommaren

Det är härligt att sommaren äntligen är här och nu drar semestrarna igång. Många ser fram emot sol, bad och ledighet! Men, du kan vara lugn för vi kommer vi att ha öppet som vanligt hela sommaren. Förvisso är det färre i personalstyrkan som är tillgängliga men det finns alltid någon på plats. Och de vet hur viktigt det är att smidesjobben flyter på. Vissa dagar för med sig ett ökat tryck som vi hoppas att du kan ha förståelse för. Vi har kapacitet att ta in fler jobb både på kort och lång sikt. Vi kommer göra vårt bästa för att hinna med att besvara alla spännande förfrågningar även om svarstiderna kan bli något längre än normalt under sommarveckorna. Tillsammans gör vi det (för mig) omöjliga möjligt och utför avancerade smidesjobb i världsklass! 

Våra öppettider är:
Torsdag 21 juni klockan 06.30-13.15
Midsommarafton stängt

Öppettider från och med vecka 26:
Måndag – torsdag klockan 06.30 – 15.45 och fredagar kl 06.30 – 14.15.

Behöver du hjälp med smide eller glas?

Då ska du skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller ringa 08-68411800.

Vill du lära dig svetsa?


Vi har några platser kvar på sommarens kurser. Nu finns även höstens kurser öppna för anmälan. För mer information och anmälan besök www.svetskurser.se

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens gör även celldörrar och säkerhetsdörrar till bland annat anstalter och häkten.  Vi utför smide och glas i både Stockholm och i hela landet. Lundgrens har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och även bra och snabb service.  Vi har över 50 smeder som står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Då ska du ringa 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com  Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Då ska du kolla in vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish