PIZZASTÅL endast 444 kr!

Nu har vi fått in en påfyllning av vårt populära pizzastål. Handla enkelt och bekvämt i vår webbshop eller kom till vår smidesverkstad i Bromma och betala med swish på plats. Hur smidigt är inte det?

Pizzastålet passar perfekt till höstens mysiga hemmakvällar. Överraska din familj eller dina vänner med en hemmagjord pizza lika god som på restaurang! Du får en krispig botten och en fantastiskt god pizza. Pizzastålet är också ett hett presenttips!

Våra öppettider är:

Måndag till torsdag 06.30 – 16.00

Fredag 06.30-14.30

VÄLKOMNA!

Hur gör jag?

Den direkta kontakten med det heta stålet gör att pizzan får en knaprig och god botten. Pizzan får också värme från grillelementet som gör att den får en perfekt gräddning. Stålet går även att använda som stekbord på grillen för fisk, grönsaker och kött. Du kan också grädda bröd på stålet. 

*********************************************************

Vi på Lundgrens kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Med närmare 70 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna utifrån dina behov och önskemål. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma, Järfälla och Norrköping och kan ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer hos oss.  Våra affärsområden är smideglas- och metallpartierinredning och servicesmide. Vi anordnar även svetskurser.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Missa inte vårt oslagbara pizzastål för den perfekta pizzan!

sv_SESwedish