MÅNADSBREV DECEMBER 2020 – Allt inom smide & glas

Året närmar sig sig sitt slut och med några glimtar och andra viktiga händelser ska vi i årets sista månadsbrev sammanfatta det gångna året. Just 2020 har utan tvivel varit ett märkligt år som bjöd på en del som var oväntat. Vi fick anpassa oss till nya omständigheter för att kunna fortsätta bedriva vår verksamhet så normalt som möjligt. 

Några ljusglimtar

Vi började året med att flytta in i våra nya lokaler i Bromma. Det är inte ofta man får möjligheten att bygga upp en ny smidesverkstad vilket har varit väldigt kul! Vi stormtrivs! En annan ljusglimt var vår kursverksamhet som växte med hela 160 % trots rådande omständigheter. Vi gick också in som delägare i en plåt & smidesfirma i Norrköping. Vår förhoppning är att vi tillsammans med Bröderna Eddings Smide ska bli en stark aktör på marknaden och leverera smide och glas i världsklass! 

Att vara med och göra skillnad

Eezer är ett projekt som ligger oss varmt om hjärtat. Precis innan pandemin bröt ut blev det en uppföljningsresa till Kenya. Sedan har det av förklarliga skäl varit lite stiltje. Just av den anledningen kändes det extra bra att avsluta året med att stödja musikhjälpenIngen människa ska lämnas utan vård. Genom att tävla ut en äventyrsresa till Kenya bidrog vi med 43 400 kronor på drygt ett dygn. För er som missade när eldsjälen Lars Klingsbo var med i programmet och berättade om Burundiprojektet kan se det här. Under 2021 hoppas vi kunna skicka ner en container till Burundi med material för att starta tillverkningen av 50 ekipage. Allt för att minska mödradödligheten i Afrika med hjälp av motorcykelambulanser.

Eezer-vagnen

Årets hetaste nyhet

Du har väl inte missat vårt pizzastål för den perfekta pizzan? Under året utvecklade vi vår webbshop och tog fram hur vi på ett kostnadseffektivt sätt ska kunna sälja pizzastål till ett oslagbart pris. Och, jag måste säga att vi lyckades bra och att det öppnade nya vägar! 

Pizzastål
Pizzastål för den perfekta pizzan

Årets utmaning

Det blev inget rekordår för varken vår försäljning eller lönsamhet utan det var tufft att lyckas med framförallt försäljningen. Men med vår nu mer slimmade och mer slipade personalstyrka är vi på rätt väg. Här är några projekt att minnas från 2020 – säkerhetsdörrar och glas, partier till Nya Spårvägsmuseet, skärmtak, fasadsmide och inredning till Biskopsuddens nya restaurang, smide till Norrtälje bussdepå, den handgjorda lamparmaturen och alla gigantiska blomlådor till olika beställare.

Avslutningsvis

Vi vill avsluta det här året med ett stort TACK till alla. Förväntansfullt ser vi fram emot ett nytt år. Vi är taggade för att tillsammans ha kul när vi skapar smide & glas i världsklass! Här är 12 ögonblick från 2020 som även blev vinnare i tävlingen månadens bild! 

GOTT NYTT ÅR!!

Hoppas du får den bästa starten på det nya året!

*********************************************************

LUNDGRENS SMIDE

Vi på Lundgrens erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Hos oss kan du få bra lösningar utifrån dina behov och önskemål. Vi har 70 års erfarenhet och brett kunnande. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma, Järfälla och Norrköping och kan därför ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer hos oss.  Våra affärsområden är smideglas- och metallpartierinredning och servicesmide. Vi anordnar även svetskurser.

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Och missa inte vårt prisvärda pizzastål för den perfekta pizzan!

sv_SESwedish