Äntligen måndag

Helgen gick fort och det är äntligen måndag, igen! Så känns det när jag kommer till jobbet och ser vilken fart det är i vår smidesverkstad i Bromma. Just nu är många smeder inne för att hjälpa till med tillverkningen av diverse smide till ett större specialsmidesjobb. Ett gäng tillverkar specialbeställda entrépartier. Det patineras kopparplåtar som vi sedan ska klä ett undersidan till ett skärmtak med. Vi gör också smide till armaturer. Utöver det tillverkar några andra smidesräcken och altanräcken. En annan smed renoverar parkbänkar. Alla kämpar för att leverera ett bra projekt till en nöjd kund!

Bak/pizzastål slår nya rekord!

Skönt att lagret är påfyllt med nya bak/pizzastål som paketeras och skickas kors och tvärs i Sverige och även till Norge och Danmark. De har verkligen blivit populära och vi slår nya försäljningsrekord hela tiden! Ett bak/pizzastål är ett hett tips på en påskpresent! Eller ett tips på en bra aktivitet att göra tillsammans med nära och kära i påsk. Jag blev själv inspirerad av en tidigare kund som i helgen delade med sig bilder på sina burgare.

Burgers
Hamburgare på pizzastål Foto Ronnie Matsson

Misa ung lär sig svetsa

Efter lunch kom Misa ung för att fortsätta sin svetskurs. Under sex tillfällen får de en introduktion och prova på svetsmetoderna TIG, MIG/MAG och MMA. Unga talanger!

Svetskurs Misa Ung

Jakten på en arbetschef

Några projektledare kvittrar om att de har några nya projekt på gång vilket känns jättespännande. Rekryteringen av en arbetschef pågår och det har redan kommit in några intressanta ansökningar. Men än är det inte försent att söka tjänsten. Så skicka in en ansökan du med eller tipsa om du känner någon som du tror passar för tjänsten. En rolig och spännande tjänst!

Tillsammans löser vi alla typer av smidesarbeten och bygger något unikt inom branschen!

Ledig tjänst arbetschef

***************************************************************************

LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Vi har riktat in oss på smiden och glasjobb där vi kan bidra med vår kompetens och ge förslag till tekniska lösningar. Vår ambition är att alltid leverera bra projekt till en nöjd kund.

 Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Tik-Tok

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Du har väl inte missat vårat prisvärda pizzastål för den perfekta pizzan?

sv_SESwedish