Vi har öppet som vanligt hela sommaren

Vi har öppet som vanligt hela sommaren och just nu har vi kapacitet att ta oss an fler smidesjobb. Våra öppettider är:

Måndag – torsdag klockan 06.30 – 15.45 och fredagar kl 06.30 – 14.15.

Vill du ha hjälp? Ring oss på 08-684 118 00 eller maila din förfrågan till anbud@smide.com

Smide och glas i världsklass

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Just nu gör vi gjutformar för betong, blomlådor med sittbänkar, reparerar grindar och lastbilsflak och tillverkar grindar och soffor.

Vi utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress för smashed burger?

Vi laddar för Burundi

I våras skickades en container fylld med verktyg, maskiner och material till Burundi. Om några veckor reser vi till Burundi tillsammans med Eezer. Teamet består av smidesföretagarna Stefan och Richard, Eezers eldsjäl Lars, maskiningenjören Magnus och motorcykelbyggaren Dennis. Nu ska teamet bygga upp en verkstad och hjälpa till att sätta upp en produktion för att 50 vagnar ska kunna byggas lokalt.

Vagnarna ska sedan ut till kliniker i Burundi för att minska mödradödligheten i Afrika. Det långsiktiga målet är att alla kvinnor på den Afrikanska landsbygden ska kunna ta sig till en klinik för att föda på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Vill du också vara med i det arbetet att minska mödradödlighet i Afrika med Eezers motorcykelambulanser? Du kan antingen bidra med det du är bra på eller ge en gåva. Läs mer på Eezers hemsida.

Eezer MC-ambulansvagn
Nu tillverkas mc-ambulansvagnar lokalt i Burundi

Anmäl dig till en svetskurs i höst

Den 21 augusti drar vår ordinarie kursverksamhet igång och det finns några få platser kvar till kursen Svets för nybörjare som går av stapeln då. Även om du aldrig har hållit i en svets tidigare så kan du utan större problem lära dig att foga samman metall med hjälp av en svetstråd och bygga till exempel ett bord. Sugen på att lära dig? Då ska du kolla in vårt utbud för vi har kurser för alla smaker både till privatpersoner, företag och skolor.  Hos oss klarade exempelvis en 80-årig kvinna som aldrig svetsat tidigare att ta sitt första svetscertifikat. Vi har också deltagare som lärt sig avancerad rörsvetsning.

***************************************************************************

LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952

Vårt mål är att alltid leverera bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?

 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Tik-Tok

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på  08-684 118 00.

sv_SESwedish