Öppettider vecka 1

Nu har vi kickat igång det nya året. Ett nytt år innebär nya härliga projekt som ska bli utförda. Det är full fart i smidesverkstaden och nu tillverkar vi dörrar, balkar, pelare och en spärrkiosk. Ett montagteam är ute och monterar vikglaspartierna till en restaurang vid Stureplan. Det är kort arbetsvecka med helgdagar. Därför stänger vi tidigare på onsdag och har stängt torsdag fredag. Men från och med nästa vecka har vi öppet som vanligt.

Våra öppettider vecka 1

  • Måndag 3 januari – tisdag 4 januari kl 06.30 – 15.45
  • Onsdag 5 januari kl 06.30 – 13.15
  • Torsdag 6 januari stängt
  • Fredag 7 januari stängt

Du är välkommen att komma förbi och köpa bak/pizzastål. Det går bra att betala med swish på plats. Vi finns på Tornväktargränd 6-8 i Bromma.

Tornväktargränd 8
I en del av smidesverkstaden

Allt som vanligt

Nästa vecka har vi öppet som vanligt. Då drar vår svetskursverksamhet igång. Skynda att anmäla dig för det är poppis att lära sig svetsa.

Vi letar efter nya drivna medarbetare som vill vara med och gör smide & glas i världsklass! Dels behöver vi stärka upp projektledningen, dels behöver vi fylla på med fler skickliga smeder och montörer. Vi söker också en svetslärare för vår växande kursverksamhet. Du kan läsa mer om våra lediga tjänster under jobba hos oss.

Behöver du hjälp med smide?

Då ska du skicka din förfrågan till oss.

Vi önskar dig en god fortsättning på det nya året!

**********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Bra projekt till en nöjd kund!


Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  


Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok


Vill du ha hjälp? Hör gärna av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på  08-684 118 00.

sv_SESwedish