Vi önskar dig ett gott nytt år!

Snart är 2021 slut och vi vill önska dig ett gott nytt år! Vi vill också passa på att tacka dig för att vi får vara din leverantör, arbetsgivare, samarbetspartner,  kund och vän. Vi är så tacksamma och stolta över det vi skapar!  Tillsammans gör vi det (för mig) omöjliga möjligt när vi utför avancerade smidesjobb. Att vi dessutom har kul tillsammans värmer i hjärtat! 

Även detta år kan vi blicka tillbaka på ett händelserikt år och här är en återblick på några av ljusglimtarna från året. Det blev inget rekordår för försäljningen. Men så illa är det ändå inte för det vi verkligen minns från 2021 är alla inspirerande projekt som vi fick äran att vara med och bygga. Exklusiva entréer, smäckra smidesgrindar & räcken, säkerhetsdörrar, vikglaspartier, återskapandet av ljusportalen m.fl. Och, nyligen gick startskottet för en stororder som vi ska leverera under 2022. Försäljningen i vår webbshop slog däremot rekord. Att vi fick bästa betyg i bäst-i-test av pizzastål och hanterade över 45 ton matstål är galet! Ett roligt sidoprojekt som visade sig vara en intressant affär. Att haka på denna snabba trend var som sagt vaket av oss 🙂

Att göra skillnad

Eezer är ett projekt som ligger oss varmt om hjärtat. Att vi äntligen kunde åka till Burundi för att att sätta upp en liten verkstad lokalt är fantastiskt. För nu är tillverkningen av 48 ambulansvagnar igång. Vagnarna ska användas för att transportera gravida mödrar till kliniker när det är dags att föda. I många fall handlar det om liv eller död när de ska ta sig fram på den afrikanska landsbygdens “vägar” i livshotande tillstånd. Vi hoppas att vagnarna kommer användas flitigt och rädda många liv. Tack alla på Lundgrens för att ni gör vårt engagemang möjligt! 

Eezer i Brundi

Gott nytt år

Nu är det dags att ladda om. Och, vilket år vi har att se fram emot! Ett år med full fart framåt då vi kommer fortsätta utveckla vår koncern och leta efter nya spännande affärsmöjligheter och drivna medarbetare. Och, dessutom fyller Lundgrens 70 år! Tänk att vi i sju decennier har utfört smide & glas i världsklass! Det är mäktigt!

Gott nytt år önskar vårt härliga gäng dig!

  • personal sökes
  • Team Fathi
  • Persona
  • Elvis Matija och Dominykas
  • Personal på Lundgrens
  • Personal på Lundgrens
  • Teambuilding
  • Vridbart bortsstativ
  • Stativ
  • Skrot
  • Lundgrens Smides verkstad

**********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Bra projekt till en nöjd kund!


Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  


Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok


Vill du ha hjälp? Hör gärna av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på  08-684 118 00.

sv_SESwedish