Dags för årets första dopp i vårsolen?

Vårsolen skiner när våra smeder svetsar för fullt . Strandpromenaden börjar ta form vid Strandängarna i Tyresö kommun. Träspänger och grusade gångar placeras vid strandpromenaden för ett sjönära promenadstråk längs med sjökanten vid Strandängarna i Tyresö strand. Gångstråket ska bli två meter brett och gå på spänger genom vass och fuktpartier. Det ska vara grus där det är fast mark. Spängerna bygger man som däckspänger i trä på betongstolpar. Arbetet började i september 2021 och pågår till maj 2022.

Våra certifierade svetsare har svetsat på plats sedan januari. Och, de har svetsat fast lock på många rör.

Vår beställare Peab är nöjd och tycker att killarna är väldigt duktiga, lätta att jobba med och otroligt duktiga yrkesmän. Trots väder jobbar de på i kyla, snöblask och nordliga vindar. Och, nu i härlig vårsol!

Svetsar vid havet
Svetsar lock utomhus

Det gäller att hålla huvudet ovanför vattenytan och svetsa på 🙂 Att svalka sig kan dock vara skönt efter en hård dags arbete. Och, visst börjar det inte bli dags att ta årets första dopp?

Lite bilder från strandpromenaden som börjar ta form

*********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Bra projekt till en nöjd kund!


Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  


Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok


Vill du ha hjälp? Hör gärna av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga personer med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish