En smed snabbt på plats

Behöver du hjälp inom svets, smide & glas? Då ska du ringa oss på 08-684 118 00 så har vi en smed snabbt på plats. Det här grymma smidesteamet står redo för nya spännande uppdrag.

Om oss

Lundgrens erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Vi har över 70 års erfarenhet och brett branschkunnande och kan därför erbjuda bra lösningarna efter dina behov och önskemål. 

Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla. Det innebär att vi kan ge bra och snabb service. Vi kan ha en smed snabbt på plats! Över 50 personer arbetar hos oss.  Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och servicesmide

Smide

Byggnadssmide kommer ofta in i ett tidigt skede i projekten. Det används både utvändigt och invändigt i offentliga miljöer som t ex skolor, sjukhus, kontor, gallerior, bilhallar, flygplatser m.m. Vi tillverkar och monterar bland annat stålstommar, avväxlingar, trappor och smidesräcken. Vi kan även utföra större byggnationer som exempelvis större hus, hallar och broar. Vi är certifierade enligt EN 1090-1 och 2 i utförandeklass EXC 3. Vi har också godkänt certifikat mot ISO 3834-2. 

Glas- och metallpartier

I våra smidesverkstäder tillverkar vi glaspartier i stål och rostfritt stål i olika standardutföranden och efter unika behov. Vi klär in metallpartier i olika material såsom mässing, koppar och rostfritt. Vi använder även olika typer av glas och fyllningar. Lundgrens levererar brandklassade partier som uppfyller funktionskrav som exempelvis brand, säkerhet och ljudreduktion. Vi har lång erfarenhet av skyddsprodukter, glas- och aluminiumfasader ( SAPA, SCHUCO m.m. ) ,dörrpartier, glasväggar, industrial windows m.m. 

 

Inredning

Lundgrens tillverkar exklusiva inredningar till både restauranger och privatpersoner. Vi samarbetar med kända arkitekter och designers. Vinställ, glasrack, möbler, spiskåpor, klädhängare m.m. i mässing, koppar och rostfritt. Vi har också en egen webbshop där vi säljer egendesignade produkter i smide. Vi har också ett eget vinställ Druva som vi säljer (se mer här). Om du behöver tips och idéer hjälper vi gärna till. 

Servicesmide

Vi har också smeder som gör service- och underhållsarbeten till bland annat fastighetsägare, byggföretag och förvaltare  i Storstockholm. Allt från lagning av inbrottsskador på dörrar och service av lås till byten av dörrar till mindre smidesarbeten. Vi ser till att ha en smed snabbt på plats!

KONTAKT

Hör gärna av dig om du vill ha hjälp inom svets, smide eller glas. Du kan skicka en förfrågan till anbud@smide.com så får du ett kostnadsfritt förslag. Det går också bra att ringa oss på 08-684 118 00.

Vill du veta mer om oss? Följ oss på Facebook, Instagram och linkedin

sv_SESwedish