Kick-off 2023

Det är fredag och dags för Lundgrens Kick-off 2023 i Röda rummet på Berns. Det var i Röda rummet som August Strindberg spenderade stor del av sin tid när han sökte inspiration till sin roman Röda rummet. Vi är inte där för att skriva en roman. Däremot historia och detta är startskottet för 2023! 

Varför kick-off?

Vi lämnar ett fantastiskt år bakom oss då vi bland annat dubblade omsättningen och blev certifierade enligt ISO14001:2015. Dessutom anställde vi flera skickliga medarbetare och var med och påbörjade etableringen av Eezers motorcykelambulanser i Kongo. 

Men, nu siktar vi mot nya mål! Syftet med vår kick-off är att sätta igång det nya året. Att samlas kring de målsättningar och visioner som Lundgrens har, tydliggöra organisationen och ansvarsfördelningen. Vi har flera nya medarbetare i teamet och det är viktigt att vi ägnar tid åt stärka gemenskapen och ha lite kul. 

Att arbeta på Lundgrens

Att arbeta på Lundgrens innebär arbete i många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär.  Vi strävar alltid efter att leverera ett bra projekt till en nöjd kund. Vi har riktat in oss på avancerade smidesjobb och levererar gärna helhetslösningar till våra kunder. Det kräver team med både en stark gemenskap och en kultur som präglas av engagemang, intresse, tekniskt kunnande och samarbete. Vi vill att Lundgrens ska vara ett ställe där skickliga människor inom olika områden samlas för att göra affärer ihop. Att ha kul och att både kunder och medarbetare är nöjda är viktigt för oss.

Det finns en uppsjö av smidesprojekt som vi är väldigt stolta över. Och, fler kommer det att bli. Här är några.

Lundgrens – Smide & glas i världsklass

Mål 2023

Vårt mål är att fortsätta växa och vi siktar på att dubbla omsättningen igen.  Vi ska expandera kundbasen samtidigt som vi ska se till att befintliga kunder förblir nöjda. Affärerna finns och vi ska förbättra lönsamheten så att vi alla kan ta del av resultatet. 

Vår ledstjärna är gemenskap och att växa genom teamwork. Våra olika ursprung, erfarenheter och kompetenser gör oss till ett starkare team.

Ny VD

Lundgrens har anställt Niclas som tar över som VD. Han kommer ansvara för både försäljning och produktion. Vid sin sida har han det grymmaste gänget som Lundgrens någonsin haft. Medarbetare som är målmedvetna och dessutom skickliga. De tar sig an utmaningar med ett glatt humör och arbetar tillsammans för att nå upp till de gemensamma målen.

Projektledarna på Lundgrens

Fiesta

Dagen avslutas med fiesta på Spanjorskan där det bjöds på spanska charkuterier, tapas och god dryck. Att fira framgångar är viktigt så vi tog tillfället i akt att fira den grymma faktureringen i december. Vi slog nämligen rekord och fick iväg den bästa faktureringen ever i Lundgrens historia. 

Året är igång! Men redan nu blickar vi framåt för det gäller att hela tiden lyfta blicken för att kunna hitta lösningar och framförallt nya affärer.  Smide & glas i världsklass!????

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide erbjuder stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och även ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa också oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss?  Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish