Snart är året slut – vi växer så det knakar!

Året lider mot sitt slut och det är dags att blicka tillbaka på godbitarna och samtidigt lära sig av motgångarna. Ett år med en fantastisk utveckling. Vi växer så att det knakar! Vi har dubblat vår omsättning, anställt fler skickliga smeder och projektledare, blivit certifierade enligt ISO 14001:2015, varit med och påbörjat etableringen av Eezers motorcykel-ambulanser i Kongo och så klart mycket mycket mer. Ett år att minnas i alla fall, helt klart!

Nu blickar vi framåt och vi ser fram emot det nya året. Vi kommer fortsätta öka under 2023 och i januari fyller vi på styrkan ytterligare med tre medarbetare som kommer att driva projekt inom smide & glas. Att vi har en stark gemenskap, ett bra samarbete och har kul tillsammans är något vi är stolta över. Det är goda förutsättningar för att vi ska lyckas nå våra mål 2023.

Tack till alla för 2022 och Gott Nytt År ????

Nyårskarameller

Här kommer ett gäng nyårskarameller i bilder. Bilderna är tagna av våra medarbetare och är också vinnare av månadens bild. Varje månad får våra anställda lämna bidrag till månadens bild. Allt från projekt inom smideglasfinsmide och servicesmide till bilder på härliga kollegor.

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide erbjuder stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och även ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa också oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss?  Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish