När tomten kommer

Julen står för dörren och det är en härlig tid förenad med värme och gemenskap för de flesta, så även på Lundgrens! Vi dansar in julen med att dansa dabke genom verkstaden. När tomten kommer sprider han stor glädje till vår kära personal. Tomten har verkligen glimten i ögat när han delar ut julklappar. Alla får varsin julklapp för en bra arbetsinsats under det gångna året. Slutspurten pågår för fullt och det är snart dags att knyta ihop säcken. Det har varit ett spännande och händelserikt år. Vi ser redan fram emot 2023 då vi kommer fortsätta vår utveckling. Tillsammans utför vi smide & glas i världsklass!

Julklappstips – sista-minuten-julklappar

Det är bara några dagar kvar till julafton och pulsen slår lite snabbare på dem som inte hunnit köpa alla julklappar ännu. Var lugn, vi har tips på sista-minuten-julklappar att fylla säcken med när tomten kommer. Kom förbi vår smidesverkstad i Bromma och köp våra populära bak/pizzastål, grillpressar för smashed burger, mobilställ, stilrena L-konsoler för vägghyllor m.m. Eller varför inte ge bort en svetskurs i julklapp? En uppskattad present av många. Kolla in vårt utbud och köp svetskurser på webben.

Ge ett pizzastål i julklapp

Våra öppettider kring jul & nyår

Våra öppettider kring jul- och nyårshelgerna 2022–2023.

  • Fredag 23 december kl kl 06.30-13.15
  • Tisdag 27 december till torsdag 29 december kl 06.30-15.45.
  • Fredag 30 december kl 06.30-13.15
  • Måndag 2 januari till 4 januari kl 06.30-15.45
  • Torsdag 5 januari kl 06.30-13.15
  • Fredag 6 januari stängt

Kom förbi, kontakta oss eller skicka din förfrågan om du behöver hjälp med något.

GOD JUL

När tomten kommer vet man att det är jul! Vi önskar dig en riktigt God Jul!

God Jul & Gott nytt år!

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och även ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa också oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss?  Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish