Luciafirande

Idag firar vi lucia med lussebullar och käkar andra godsaker som hör julen till. Ett trevligt avbrott i vardagen är att fika tillsammans. Olika nationaliteter berättar hur de brukar fira lucia. Vissa av oss slår på stort och andra firar inte alls. Vi tänder tredje ljuset i Lundgrens egendesignade adventsstake och nedräkningen till jul har börjat. Innan dess har vi en del smidesjobb som vi ska göra. Och, vi är redo för slutspurten!

Glad Lucia!

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och även ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa också oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss?  Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish