Julklappstips i sista minuten med 25 % rabatt

Med endast några dagar kvar till självaste julafton gör sig julstressen minst sagt påmind. Listan på allt som ska fixas är lång – julpynta, köpa gran, storhandla, julbaka, slå in paket…. Utöver det ska du fundera ut, handla och slå in de sista julklapparna. Det är verkligen inte konstigt om både fantasin och orken börjar tryta. Men var lugn vi har ett grymt tips till dig! Ge bort en svetskurs, en rolig, lite annorlunda och uppskattad present. En julklapp som du kan handla enkelt och bekvämt på nätet. Så passa på att klicka hem julklapparna som fattas och släpp julstressen ett tag.

25 % rabatt på svetskurser

Med rabattkoden julsvets får du hela 25 % på våra svetskurser till och med söndag 26 december. Vi har kurser i svetsmetoderna TIG, MIG/MAG och MMA både för dig som är nybörjare och dig som vill utvecklas inom svetsning. Metallslöjd är också poppis där deltagarna får tillverka och reparera egna föremål i smide. Du kan antingen köpa ett presentkort på någon av våra kurser eller boka ett specifikt datum. Här kan du se vårat kursutbud.

Fler heta tips

Är du i krokarna? Då kan du komma förbi vår butik i Bromma och köpa bak/pizzastål för den perfekta pizzan, grillpress för smashed burger, stilrent vinställ för bänk och hylla, den unika L-konsolen, marshallhållare m.m. Vi tar swish. Våra öppettider är mån-torsdag 06.30-15.45 och fredag 06.30-14.15. OBS! dag före afton och helgdag stänger vi klockan 13.15.

Välkomna!

**********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Bra projekt till en nöjd kund!


Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  


Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok


Vill du ha hjälp? Hör gärna av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på  08-684 118 00.

sv_SESwedish