Glad Påsk

Glad Påsk önskar vi på Lundgrens! Påskhelgen är ett välkommet avbrott i vardagen då vi får tillfälle att frossa i godsaker och tillbringa tid med våra nära och kära. Nu ska vi leta ägg, pynta påskris, gå påskkärring, käka godis och god påskmat.

På tisdag är vi tillbaka och då väntar en intensiv vecka. Vi ska tillverka smidesträd, metallglaspartier, smidesräcken och montera säkerhetsdörrar. En och annan svetskurs blir det också.

Vi kommer gå in i en period med mycket att göra. Både Lundgrens och Eddings behöver förstärkning med skickliga smeder och projektledare. Är du intresserad eller känner någon? Då ska du kontakta oss så berättar vi mer.

Glad Påsk och passa nu på att njuta av en härlig påskhelg!

Glad Påsk

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Bra projekt till en nöjd kund!


Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  


Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok


Vill du ha hjälp? Hör gärna av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish