När sommaren närmar sig

Sommaren närmar sig och det är dags att fira valborg och välkomna sköna maj.

Att sommaren närmar sig märker vi också av i vår smidesverkstad. Vi bygger poolstegar för det är många som blir badsugna när det börjar bli varmt i luften. Ett annat säkert tecken på att sommaren närmar sig är att med ljuset och värmen vaknar odlingslusten. Förfrågningar på planteringslådor i cortenplåt, kantstöd, växthus och hållbara blomlådor i stål ramlar in när sommaren närmar sig. Att telefonen går varm med samtal från båtfolk som vill ha hjälp med att laga gamla båtmotorer och fixa till bryggan inför att båten ska i sjön är utan tvivel också ett säkert tecken. För att inte tala om alla som vill ha altanräcken, pergolas, rosenbågar m.m. Vi har också våra stekbord till grillen som går åt som smör i solsken. Med ett stekbord och en grillpress för smashed burger blir du lätt en mästare vid grillen! Se här hur lätt det är.

Fler smeder & projektledare sökes

Som vanligt vid den här tiden på året har vi mycket att göra för att uppfylla alla önskemål om att jobben ska vara färdiga innan semestern! Vi har också stora projekt igång och därför behöver vi fylla på styrkan med smeder och projektledare. Om du vill ha ett roligt och varierande jobb på en arbetsplats med härlig stämning och möjligheter att utvecklas är det jobbet för dig. Vi gör allt från reklaminspelningar & pizzasstål till säkerhetsprodukter, stålkonstruktioner & de exklusivaste inredningarna i stan. Intresserad? Då ska du kontakta oss eller kolla in våra lediga tjänster.

Trevlig valborg!

Idag stänger vi smidesverkstaden kl 13. Vi ska fira in våren framför majkasen, lyssna på studentsånger, vårtal, grilla och umgås med släkt och vänner. Vi önskar dig en trevlig valborg! På måndag är vi tillbaka igen.

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Bra projekt till en nöjd kund!


Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  


Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok


Vill du ha hjälp? Hör gärna av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish