Ha en trevlig Kristi Himmelfärd! Våra öppettider

Kristi Himmelfärd och för oss innebär det en kort arbetsvecka. Det är rätt tomt inne på smidesverkstaden i Bromma för de flesta är ute och jobbar. Bland annat monterar vi smidesträd på Hötorget och skyddsprodukter i södra Sverige.

Igår var det avslutning på Misas fortsättningskurs i svets och metallslöjd. Många duktiga och nöjda deltagare. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete efter sommaren.

Våra öppettider 25-27 maj

Onsdag 25 maj06.45-13.15
Torsdag 26 maj (Kristi Himmelfärdsdag)
Metallslöjd Föranmälan krävs.
Stängt
17.30 – 20.30
Fredag 27 maj (klämdag)Stängt
Växthus
Växthus villa

Trevlig Kristi Himmelfärd

Vi passar på att ta långhelg och på måndag är vi tillbaka igen. Då väntar en intensiv vecka med massor av spännande smide och glasjobb. De blivande borrteknikerna är tillbaka för att lära sig svetsa. En och annan intervju för tjänsterna som projektledare och smed är också bokade. Vill du ha ett roligt, utvecklande jobb på en arbetsplats med härlig stämning och fina möjligheter att utvecklas? Då ska du söka någon av våra lediga tjänster. Vi söker personal både får Lundgrens Smide, Bröderna Eddings och kollegor inom branschens räkning. Och, vi har alltid plats för en skicklig smed eller projektledare 🙂

Vi kommer också jobba med ett av Lundgrens viktigaste projekt nästa vecka. För då följer vi med Eezer till Burundi för att bland annat följa upp produktionen av motorcykelvagnarna.

Vi önskar dig en skön och härlig helg!

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Att leverera ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  


Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish