Vi söker personal omgående

Det trillar in mycket jobb till oss nu och trycket är högt. Och, det känns såklart väldigt roligt och bra! Vi söker därför ytterligare personal inom smide och glas för att kunna ha full fart framåt. Både får Lundgrens Smide, Bröderna Eddings och kollegor inom branschens räkning söker vi personal. Vi behöver talanger som har rätt förutsättningar att ta oss till nya nivåer.

Är du smed eller montör inom smide & glas och vill ha ett roligt, utvecklande jobb på en arbetsplats med härlig stämning och möjligheter att utvecklas? Eller jobbar du som inhyrd och vill ha ett längre samarbete och vara en del av företaget? Då ska du kontakta oss eller kolla in våra lediga tjänster.

Rekrytering av projektledare ✔ + fler sökes

Idag signar vi med en projektledare som börjar hos oss i augusti, vilket känns sjukt bra! Vi är en växande koncern och därför behöver vi rekrytera fler projektledare. Drivs du av affärer och har förmågan att leda projekt? Då har vi ett spännande och roligt arbete för dig. Du sätter själv ribban och är du villig att kämpa finns goda möjligheter att gå hur långt som helst. Att du får ta del av resultatet är en självklarhet då vi har ett resultatlönesystem utan tak. Du får en unik möjlighet att göra affärer på möjligheternas marknad. Det kryllar av spännande affärer! Intresserad? Då ska du höra av dig. Arbetet med rekryteringen av fler projektledare pågår för fullt. 

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Att leverera ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  


Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok


Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish