Handledare i ek till trappa

Tillverkning och montage av två stycken handledare i ek med tillhörande infästningar till en entrétrappa till en bostadsrättsförening i Stockholm innerstad. 

Längd 2400 mm / sida.

Handledaren är av obehandlad ek med profil enligt förlaga i trapphus. Infästningarna  liknar befintliga  infästningar med tillägg av 2 stycken ståndare / sida som är fästa i golvet.

Stålet är svartlackerat för inomhusbruk. 

Vill du veta mer eller ha en offert?

Då ska du kontakta oss eller skicka en förfrågan. Vi gör måttanpassade ledstänger och handledare till trappor både inomhus och utomhus. Räcken och handledare till en trappa är viktiga, både för funktion och säkerhet men även för design.

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Att leverera ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish