Glad midsommar!

Glad midsommar önskar vi på Lundgrens! Veckan var fylld med diverse smidesjobb. Vi gjorde smidesgrindar, utbildade i TIG-svetsning, tillverkade och monterade skyddsprodukter, förnyade våra heta arbeten certifikat och mycket annat.

Vi har öppet hela sommaren men nu ska vi resa midsommarstången, dansa smågrodorna, äta sill & dricka nubbe, köra femkamp, plocka sju sorters blommor och göra sådant som traditionen bjuder på. Det är så härligt att sommaren äntligen är här!

Sommarrea

Att sommaren är här innebär också att det blir sommarrea på våra svetskurser!! Du får hela 25 % i rabatt om du bokar en kurs mellan 24 till 30 juni.

????

Vi önskar dig en glad midsommar!

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – allt inom smide & glas sedan 1952
Att leverera ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide levererar i Stockholm sedan 1952. Vi erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish