Vi har öppet hela sommaren!

Du kan vara lugn – vi har öppet i sommar!

Sol, bad och ledighet! Det är semestertider! Även vår personal går på semester. Men, du kan vara lugna för vi kommer ha öppet som vanligt hela sommaren. Förvisso är det färre i personalstyrkan som är tillgängliga men det finns alltid någon på plats. Vissa dagar för med sig ett ökat tryck som vi hoppas att du kan ha förståelse för. Vi gör vårt bästa för att hinna med att besvara alla spännande förfrågningar även om svarstiderna kan bli något längre än normalt.

Det är ett fantastiskt gäng som är på plats och de vet hur viktigt det är att smidesjobben flyter på. Tillsammans gör vi det (för mig) omöjliga möjligt och utför avancerade smidesjobb i världsklass!

Våra öppettider är:

Måndag – torsdag klockan 06.30 – 15.45 och fredagar kl 06.30 – 14.15.

En vanlig dag i smidesverkstaden i Bromma.

Funderar du på att byta jobb?

Vi ökar i omsättning och har fått in flera större projekt. Därför behöver vi nästintill dubbla vår personalstyrka för att växa i takt med utvecklingen. Så kolla in våra lediga tjänster. Fler tjänster kommer inom kort. Vill du veta mer? Då kan du kontakta oss på hr@smide.com eller ringa 08-684 118 27 .

Trevlig sommar

Se till att njuta av sköna sommardagar och ta tillvara på tiden. När det är mörkt och kallt är det denna tid som vi kommer längta tillbaka till och minnas. Mitt råd är att sätta lust och vilja framför måsten och krav. Låt gräset växa och låt tiden vara! Tillåt dig själv att koppla av och njuta. Det är du är värd!

Vi på LUNDGRENS önskar dig en härlig sommar! Och, vi har som sagt öppet hela sommaren om du behöver hjälp med något.

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med smide eller glas? Då ska du skicka din förfrågan till oss.

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – smide & glas sedan 1952
Att leverera ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide levererar i Stockholm sedan 1952. Vi erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish