Bli en i gänget i vårt härliga montageteam!

Nu söker vi skickliga montörer till vårt härliga montageteam!

Vi ökar i omsättning och har fått beställningar på flera större projekt som ska utföras 2022/23. Hittills i år har vi en omsättning som är högre än hela 2022! Jättespännande och roligt! För att växa i takt med utvecklingen behöver vi nästintill dubbla vår personalstyrka och forma bra team. Känner du någon som letar efter ett nytt jobb så tipsa gärna att vi söker folk. Nu behöver vi fylla på styrkan med fler montörer till vårt härliga montageteam som kommer att jobba från söder till norr. En spännande resa att vara med på!

Du kan läsa mer om tjänsten här.

Vi kommer att lägga ut fler spännande tjänster inom kort. Så håll ögonen öppna om du letar efter ett nytt jobb.

Montör
Vårt härliga montageteam!

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – smide & glas sedan 1952
Att leverera ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide levererar i Stockholm sedan 1952. Vi erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish