Mobilställ by axel

Här har du ett mobilställ som passar för både telefoner, surfplattor och Ipads. Det var Axel som designade mobilstället när han var 10 år och var i verkstaden och slöjdade på metallslöjden. Han tog några överblivna plåtbitar som han bockade till i den manuella bockmaskinen och resultatet blev mycket bra! Sedan dess har han sålt några exemplar och mobilstället har fått fina recensioner.

Massproduktion av mobilställ

Mobilstället är både enkelt att använda och har en stilren design som passar i alla miljöer oavsett inredningsstil. En smidig lösning för att du ska slippa hålla i din mobil eller Ipad när du ska se på film, prata i telefon eller plugga/jobba. Mobilstället passar perfekt när du ska se på film, delta i digitala möten, spela in tik-tok m.m. Det passar för de flesta typer av mobiltelefoner, surfplattor och Ipads.

Med miljön i fokus

Mobilstället är tillverkad av överblivet material och finns både i mässing och koppar. Den har en stabil konstruktion och är tillverkad i metall vilket gör att mobilstället är både tåligt och hållbart och har en lång livslängd. Alltså ett bättre miljöval!

Finns att köpa i vår webbshop

I vår webbshop finns egendesignade inredningsdetaljer av smide. Där hittar du mobilstället till det oslagbara priset 120 kronor. Det har fått fina recensioner. Vi önskar Axel lycka till med försäljningen!

Mobillställ
mobilställ

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – smide & glas sedan 1952
Att leverera ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide levererar i Stockholm sedan 1952. Vi erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish