Happy Friday på Lundgrens

Det är mycket spännande som händer i våra smidesverkstäder just nu, både i Bromma och Järfälla. Några av stans bästa smeder är tillbaka från sina semestrar. Vi har fyllt på styrkan med fler skickliga och taggade projektledare inom smide och glas. Det är även duktiga smeder på ingång. Dessutom har vi nya lärlingar som vi ska lära allt vi kan – på riktigt! Tillsammans utför vi smide & glas i världsklass. Och det är en grym höst som väntar!

På gång just nu

Just nu tillverkar och monterar vi säkerhetsprodukter runt om i Sverige. Vi gör även en exklusiv pardörr till en restaurang i innerstan. Vi tillverkar också olika typer av smidesräcken. Allt från eleganta trappräcken och klassiska balkongräcken till specialbeställda smidesräcken med handledare till kyrkor Alla är tillverkade med högt fokus på kvalité och precision.

Att intresset för att lära sig svetsa är stort är jätteroligt! Nästa vecka drar äntligen höstens svetskurser igång. Så säkra din plats redan idag. Se vårt utbud och anmäl dig här.

Behöver du snabb hjälp?

Vi har en del projekt i startgropen så nästa vecka har vi lite kapacitet över. Om du behöver snabb hjälp med något är det bara att du slår oss en signal!

Vi söker nya medarbetare

Vi ökar i omsättning och har även fått beställningar på flera större projekt som ska utföras under 2022/23. Jättespännande och roligt! För att växa i takt med utvecklingen behöver vi nästintill dubbla vår personalstyrka och forma bra team. Om du känner någon som letar efter ett nytt jobb så tipsa gärna att vi söker nya medarbetare. Vi behöver fylla på styrkan med fler smeder och dessutom montörer som kommer att jobba från norr till söder. Det är en spännande resa att vara med på!  Se våra lediga tjänster här.

Happy Friday

Fredagskänslan infinner sig när fredagskakorna serveras och det är nystädat i smidesverkstaden. Och som gräddet på moset är jobb som blir färdiga! Att en vecka kan gå så fort. Vi önskar er alla en riktigt underbar helg! Happy friday!

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – smide & glas sedan 1952
Att leverera ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide levererar i Stockholm sedan 1952. Vi erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish