Startskottet – höstens svetskurser är i gång

Hösten är här, vilket också innebär startskottet för höstens svetskurser. Vi ser fram emot en höst fullspäckat med svetskurser där vi får utbilda i svetsning. Det är jätteroligt att intresset för att lära sig svetsa är så stort! Idag gick startskottet för våra svetskurser. Så säkra din plats redan idag. Du hittar utbudet här och anmälan sker på vår hemsida.

Startskottet för svetskurser

Startskottet för vår kursverksamhet gick 2015. En succé redan då! I början körde vi svetskurser i samarbete med Medborgarskolan med våra skickliga smeder som kursledare. Genom åren har vi utvecklat kursverksamheten med ett större utbud, både för nybörjaren och den som vill utvecklas inom svetsning. Allt från den tolvårige pojken som drömmer om att få svetsa till den 80-årige damen som lade svetsprov! Genom åren är det hundratals personer som lärt sig svets hos oss

Vi håller kurser för privatpersoner, företag, arbetsinriktade verksamheter och skolor. Flera hundra har lagt svetsprov och fått sitt första svetscertifikat. Utöver det har vi en del svetsevent där företag och föreningar får prova på olika svetsmetoder, käka och dricka gott och umgås.

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – smide & glas sedan 1952
Att leverera ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide levererar i Stockholm sedan 1952. Vi erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish