Det nya projektteamet

Det nya projektteamet på Lundgrens börjar ta form – gänget som ska leverera smide & glas i världsklass. Här har vi Tommie som började för en månad sedan. Just nu gör han planteringskärl och gallerdurk i cortén, kantstöd, lådor och smidesräcken till Skanska. Han har fler spännande projekt på gång.

Vi har anställt fem nya projektledare och två smeder sedan i somras. Och nu har vi ett trevligt, rutinerat och kompetent gäng på plats. Vi är mycket glada över att Tommie & co valt just Lundgrens.

Vi söker ny personal

För att kunna växa i takt med utvecklingen söker vi fler skickliga projektledare, smeder och montörer. Du kommer till en arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas och ta del av resultatet. Du sätter själv ribban hur långt du vill gå 🙂 Här kan du läsa mer om våra lediga tjänsterna. Skicka din ansökan till hr@smide.com så fort som möjligt.

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – smide & glas sedan 1952
Att leverera ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide levererar i Stockholm sedan 1952. Vi erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish