Trappräcke och handledare till S:t Paulskyrkan

Nu tillverkar vi handledare, trappräcke samt en trappa som du kommer kunna se i S:t Paulskyrkan vid Mariatorget på söder. Ledstängerna är av massivt stål och ska fästas mot väggen. De ska lackas för inomhusbruk innan det blir montage på plats.

Vi ska också leverera en ståltrappa i projektet.

Behöver du också hjälp med ett smidesräcke?

Ett fint räcke lyfter hela din bostad eller fastighet och förhöjer värdet. Räcken i smide är både smidigt och underhållsfritt. Utifrån dina behov och önskemål kan vi anpassa och kombinera räcket på flera olika sätt. Du kan få det i äldre eller modernare stil. Vi kan montera och fästa smidesräcket mot olika material såsom trä, betong, tegel och sten. Du kan få det lackat i den färg du önskar. Våra räcken håller hög kvalitet och säkerhet. Vi hjälper också gärna till med montaget.

Vi på Lundgrens Smide hjälper dig med ett räcke som passar just dina behov, vi anpassar höjd och utformning efter dina önskemål. Hör av dig om du vill ha en kostnadsfri offert.

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Att leverera ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish