Vill du köpa pizzastål eller gå en svetskurs?

Vill du köpa pizzastål eller gå en svetskurs? Då kan du göra en beställning i vår webbshop. Det finns några platser kvar på höstens svetskurser. Nya datum för vårens kurser kommer inom kort.

Var hämtar jag min order?

Om du beställer en produkt ur vår webbshop ange också om du vill hämta den i butik på Tornväktargränd 6 eller få den skickad. I så fall skickar vi din order till ett DHL-ombud. Vi väljer inte vilket ombud som passar bäst utan det gör DHL automatiskt. Leveranskostnaden för ett pizzastål 8 mm ligger på 130 kronor.

Frågor?

Då ska du kontakta oss på info@smide.com eller 08-684 118 00.

********************************************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Att leverera ett bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens gör gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Vill du ha hjälp? 

Då ska du höra av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare går det även bra att ringa oss på  08-684 118 00.

Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.

sv_SESwedish