NYHET – bak/pizzastål 6 mm

Nu har vi bak/pizzastål 6 mm i vår butik. Vi utökar sortimentet till två varianter av bak/pizzastål. Storleken är densamma men tjockleken skiljer sig åt.

Båda stålen är grymma och lagrar värme mycket bra. Vilket du ska välja är lite av en smaksak och beror på ditt ändamål. Båda är gjorda av varmvalsat stål. Stålet är av klimatkompenserat grönt stål – ett bättre miljöval.

Två fördelar med bak/pizzastålen

Pluspoäng bak/pizzastål 6 mm 395 kr

  • lättare att hantera (väger nästan två kg mindre)
  • blir varmare fortare än 8 mm

För mer info om bak/pizzastålet 6 mm.

Pluspoäng bak/pizzastål 8 mm 444 kr

  • lagrar värme ännu bättre
  • kan baka ännu fler pizzor/bröd direkt efter varandra

För mer info om bak/pizzastålet 8 mm.

Bak/pizzastål 6 mm och 8 mm
pizzastål 6 mm och pizzastål 8 mm

Pizzastål, bakstål, matstål, gourmetstål eller vad du nu vill kalla det! Hursomhelst kan du beställa ett i vår webbshop till ett oslagbart pris. Leverans omgående. Eller så kan du komma förbi och köpa ditt bakstål/pizzastål på plats i vår smidesverkstad i Bromma. Vi tar swish. Våra öppettider:

Måndag
6:30 am – 3:45 pm
Tisdag
6:30 am – 3:45 pm
Onsdag
6:30 am – 3:45 pm
Torsdag
6:30 am – 3:45 pm
Fredag
6:30 am – 2:15 pm
Lördag
Stängd
Söndag
Stängd

***************************************************************************

LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Vi har riktat in oss på smiden och glasjobb där vi kan bidra med vår kompetens och också ge förslag till tekniska lösningar. Vår ambition är att alltid leverera bra projekt till en nöjd kund.

 Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Tik-Tok

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

sv_SESwedish